Om eblinken.no

SportQuantum Norge AS består av skyttere med over 38 års skyteerfaring i Norge. Både som utøvere og trenere. Dette gjør at vi har vært kresne til kvalitet og muligheter før lansering av den elektroniske blinken SportQuantum Q10 i Norden. I tillegg er vi importør av verdens beste luftpistoler fra Morini Competition Arms. Kvalitet koster, men vi holder lave priser for å kunne levere kvalitetsvåpen til norske skyttere.

Ønsker du en ny måte å kunne trene på skyting hjemme, eller en løsning med elektroniske skiver for klubben? Da er det bare å ta kontakt med oss for et tilbud på dette. Vi er Nordisk importør og distributør av SportQuantum sine produkter. Samt norsk importør av Morini luftpistoler.

Morini har laget verdens beste luftpistoler siden 1992. De kom da med den revolusjonerende Morini CM162EI som var verdens første luftpistol med trykkluft og elektronisk avtrekk. Siden den gang har verdens beste skyttere sverget til Morini. Nå markeres dette med en serie Limited Edition utgave. Den leveres i lilla og titan farge. Du kan til og med bestille ditt eget serienummer om du ønsker dette.

Ønsker du en luftpistol enten du er nybegynner, rekrutt, erfaren eller drømmer om OL, så har Morini våpenet til deg. Alle med den kjente kvaliteten fra sveitsiske Morini.

SportQuantum har laget en fantastisk elektronisk blink der kulefangeren en skyter på en skjerm. Dette gjør at en enkel med den medfølgende nettbrettet kan endre blink. Og dermed kan en og simulere avstanden en skyter på. Har en 4 meter å skyte på, vil blinken simulere 10 meter avstand. Vil en bytte type blink gjør en det enkelt på noen få sekunder fra appen som ligger på nettbrettet. En kan skyte 50.000 skudd på skjermen med luftpistol før en trenger å bruker 15 min på vedlikehold og skifte frontplaten som er fremfor skjermen. SportQuantum Q10 blinken er i ferd med å bli godkjent for konkurranser i Norge. Den er allerede godkjent i Frankrike og Storbritannia.

Kontakt oss: